Perniagaan pasar malam paling untung

(Gambar sumber dari Astro Awani)

Pasar malam amat sinonim dengan rakyat Malaysia. Di sini, banyak barang-barang jualan dijual pada harga yang murah. Antara barang-barang yang dijual adalah produk makanan, makanan basah dan kering, pakaian dan macam-macam lagi.

 Produk makanan adalah satu lubuk bisnes yang paling laku di pasar malam. Pelbagai aneka makanan dijual pada harga yang berpatutan. Pelanggan yang datang ke pasar malam tidak berkira untuk berbelanja kerana harga yang murah.

Memulakan bisnes di pasar malam adalah cara paling pantas untuk jana keuntungan. Bayangkan anda mula berniaga pada petang pukul 4 petang, pada malamnya anda sudah mendapat untung daripada jualan pada hari tersebut.

Jika korang ingin memulakan perniagaan, cadangan aku adalah dengan berbisnes di pasar malam.Mudah dan modal rendah. So risiko kurang. Tak terasa sangat kalau rugi.

Antara bisnes pasar malam yang laku keras adalah:

  • Mee Goreng ekonomi
  • Yong tau fu
  • burger
  • Nasi kerabu
  • keropok lekor
  • murtabak
  • apam balik
  • air milo
  • Air Balang
  • dan lain-lain lagi.

Bisnes Air Balang adalah perniagaan pasar malam yang menguntungkan

Jika korang bertanya kepada aku, sudah tentu Bisnes Pasar Malam pilihan adalah bisnes air balang. Kenapa aku memilih air balang? Sebabnya mudah. pelanggan yang datang ke pasar malam adalah orang yang balik daripada kerja. Sudah lah letih, tekak mesti dahaga. Oleh itu, aneka air balang menjadi pilihan untuk membasah tetak sebelum balik rumah.

Selain itu, bisnes ni memerlukan modal yang murah tapi keuntungannya adalah 1000%. Jom kita kira berapa keuntungan yang boleh korang dapat dengan bisnes air balang.

Untuk kes ini, aku beri contoh adalah dengan menjual air soya. Kos untuk 1 kg soya dan 2 beg ais adalah RM12 sahaja. Jika korang jual harga 1 cawan adalah RM1. korang boleh mendapat jualan sebanyak RM120. Lihat berapa jumlah keuntungan yang korang akan dapat. 

Korang boleh jual air balang yang lain juga. Jumlah purata setiap jenis air balang yang dijual adalah lebih daripada 500% dari harga modal yang dikeluarkan.
Lumayan bukan? Jadi jangan terkejut jika korang boleh mendapat keuntungan sebanyak RM7000 sebulan dengan menjual air balang sahaja.
Untuk menjana keuntungan daripada “BISNES AIR BALANG” ini, sudah tentu kena ada ilmu yang betul. Bukan main terjah sahaja. takut rugi jika salah memilih air yang dijual. Takut nanti jualan ada tapi untung tidak maksima.

Memperkenalkan ebook Panduan Lengkap Memulakan Bisnes Air Balang.Ebook ini amat bermakna sekali disebabnya ianya akan membantu korang untuk menjana pendapatan dengan bisnes air balang. Ebook ini akan guide korang dari A to Z dari mula memohon tapak niaga sehingga korang menjana keuntungan.

Lepas ini korang tidak perlu lagi langgar dinding, try and error. Cuma ikut langkah demi langkah seperti yang diterangkan dalam ebook tersebut. Apa lagi tunggu. Jom start bisnes air balang hari ini juga.

p/s : dalam ebook ini, owner ebook nak share case study bagaimana beliau dapat mendapat keuntungan sehingga 7K sebulan. Mantap siot.

Sharing is caring!

Leave a Comment

shares
error: Content is protected !!