Lubuk borong barang bundle gred A di Thailand

( sumber Gambar : HMetro.com.my)

Jika korang ingin memulakan bisnes bundle atau dah serik memborong daripada orang lain, inilah lubuk borong bundle gred A iaitu di Thailand. Kini korang tidak perlu lagi memborong melalui orang tengah. Borong terus barang bundle terus di Thailand. Korang akan mendapat harga yang jauh lebih murah untuk barang bundle Gred A.

Cabaran dalam bisnes bundle

Setiap bisnes ada cabarannya sendiri. Untuk Bisnes Bundle, cabaran besar adalah untuk mendapatkan stok barang bundle. Selalunya korang akan memborong dari pembekal-pembekal di Malaysia. Satu kekurangan disini adalah untuk memborong, korang perlu membeli stok bundle yang telah siap di bungkus dalam satu guni. Maksudnya korang kena beli 1 guni dengan harga 3 atau 4 ratus seguni.Tak boleh pilih barang yang di borong.

Yang sakit hatinya adalah kalau beli borong tersebut, korang akan dapat beberapa helai sahaja barang bundle gred A.Ia cuma dalam 5 % yang ada dalam guni tersebut. Yang lain kebanyakkan stok  gred B dan C. Yang lain pulak hanya banyak stok yang tak boleh pakai dan  dapat layak jadi kain buruk. Rugi sangat-sangat.

Memborong Barang Bundle gred A terus di Thailand

Thailand merupakan lokasi untuk mendapatkan koleksi barang bundle gred A. “Lokasi X” dikenal pasti menawarkan produk bunlde berjenama dan vintage pada harga yang murah untuk belian borong. Yang best lagi, korang boleh pilih barang tersebut.

Barang bundle tersebut bukan setakat pakaian, tapi termasuk kasut, beg, topi cadar dan lain-lain lagi.

Jadi dimanakah lokasi X tersebut? Inilah yang akan dibongkarkan oleh taukey bundle ini dalam ebook Panduan Borong Barang Bundle Gred A di Thailand.
Ebook panduan ini adalah yang terbaik kerana ia akan mendedahkan bagaimana untuk memborong barang bundle terus dari Thailand. Ia akan mendedahkan lokasi X yang menjadi lubuk untuk barangan bundle.

Selain itu, korang akan didedahkan bagaimana untuk ke lokasi x mengikut jalan darat, udara dan dari pantai Timur.
Sebelum bertolak ke lokasi tersebut, korang perlu membuat 10 persiapan supaya perjalanan korang akan lancar. Kalau tidak melakukan persiapan ini, perjalan korang akan menghadapi masalah.

Tidak lupa juga, bila dah sampai di sana, dimana korang akan bermalam, dimana nak cari makanan halal dan lain-lain. Semuanya akan diceritakan dalam ebook tersebut.

Selalu orang ingat barang bundle terhad kepada pakaian sahaja. Sebenarnya ada lebih kurang 12 barang bundle yang boleh di borong dan mendapat permintaan yang banyak di Malaysia. Semua lokasi barang bundle tersebut akan dibongkarkan di dalam ebook tersebut.

Di thailand, masalah bahasa akan menjadi penghalang untuk mendapatkan harga terbaik. Tapi penulis akan tunjukkan cara untuk deal dengan mereka tanpa perlu belajar bahasa Thailand.

Bila dah beli, nak bawa balik barang borongan. Jika dibawa sekali naik kapal terbang, korang akan dikenakan cukai. Rugi. So penulis akan tunjukkan cara untuk membawa barang bundle tersebut dengan cara untuk membawa barang masuk ke Malaysia.

Berita baik untuk korang jika mendapatkan ebook tersebut, korang akan diberi bonus ebook tips & lubuk jualan BISNES BUNDLE. Korang boleh tahu bagaimana nak buat markerting bila dah borong nanti. Satu lagi bonus adalah ebook 5 barang bundle “hot” & senang jual. Ebook ini memudahkan korang untuk menjual barang bundle yang laku keras. Sale akan sentiasa masuk.

Jika korang berminat untuk mendapatkan ebook Panduan Borong Barang bundle di Thailand, dapatkan sekarang juga. Klik sini untuk info lanjut dan buat pembelian.

3 thoughts on “Lubuk borong barang bundle gred A di Thailand”

Leave a Comment