Rahsia untung 5K sebulan dengan Bisnes Aiskrim terbongkar!

Jika korang ingin memulakan bisnes secara part-time, Bisnes Aiskrim adalah jawapannya. Bisnes secara santai dan boleh dilakukan pada hujung minggu. Malas nak cakap banyak, untuk kalian yang bekerja swasta atau pun kerajaan, bisnes aiskrim ini mudah dilakukan kerana ia tidak mengganggu waktu bekerja korang.

Antara sebab-sebab kenapa susah nak memulakan perniagaan.

Sebelum memulakan perniagaan, pasti ada banyak kekangan-kekangan yang dihadapi. Antaranya adalah:-

1.Tidak tahu nak berniaga apa? Ya memang betul. Seperti aku sendiri hadapi dahulu. Tidak tahu bisnes apa yang betul-betul sesuai dengan diri. Dan bagi aku mudah sahaja. Pilih bisnes yang bermula dengan modal rendah tapi margin tinggi. Contoh seperti bisnes aiskrim. Bisnes ini menjadi antara pertimbangan aku jika ingin memulakan perniagaan.

2. Berkerja tetap. Memang betul pun. Nak nahas kalau nak berhenti kerja semata-mata nak mulakan bisnes. Terutamanya bila keluarga tahu, comfirm mendapat tentangan berhabis-habisan.

3.Tak tahu nak mula dari mana? Dunia bisnes ni memang benda asing dan baru. Sekurang-kurangnya korang perlu tahu serba sedikit tentang bisnes tersebut. Jangan main langgar sahaja. Takut rugi banyak bila tak laku nanti.

4. Tiada skill yang cukup. Ya kadang-kadang terfikir nak buat bisnes dalam bidang masakan. Tapi kalau dalam seumur hidup pun tak pernah nak memasak, memang susah la nak mula. Kena ambil masa untuk praktis masakan supaya jadi sedap.

5. Malu dan tidak yakin. Kadang-kadang perasaan seperti malu dan takut ini yang block korang daripada memulakan perniagaan. Cuba tepis perasaan itu dan mulakan bisnes dengan yakin.

Kenapa BISNES AISKRIM ini menjadi pilihan sebagai bisnes part time korang?

  • Sudah tentu, modalnya adalah sangat-sangat rendah.Tetapi keuntungannya berlipat kali ganda.
  • Bisnes aiskrim ini tidak memerlukan skill yang tinggi. Cuma korang nak atau tak nak jer.
  • Bisnes aiskrim tidak mengganggu waktu bekerja hakiki korang. So terpulang kepada korang nak on ke tak?

Ebook Bisnes Aiskrim yang mesti dimiliki jika ingin jana RM5k Sebulan secara part-time.

Memperkenalkan….

Ebook Bisnes Aiskrim- Panduan jana RM5k sebulan secara part time dengan bisnes aiskrim.

Ada apa dengan ebook ini? Ebook ini adalah panduan lengkap untuk korang untuk memulakan bisnes part-time dengan produk aiskrim. 
Berikut adalah perkara yang akan dibongkarkan di dalam ebook tersebut:-

1. Korang akan diterangkan akan potensi “bisnes aiskrim” boleh pergi jauh jika korang serius ingin menjana pendapatan dengan aiskrim.

2.Bagaimana Menjana RM5k Sebulan Dengan Bisnes Aiskrim Secara Part-time? Korang akan diterangkan lubuk untuk melariskan jualan. lubuk dimana korang boleh mengabiskan 1000 kon aiskrim dalam masa 2-3 jam sahaja. Lumayan bukan?

3.Dalam ebook ini akan diterangkan mengenai bagaimana persiapan memulakan bisnes aiskrim.Segala peralatan dan bahan-bahan penyediaan aiskrim akan dibongkarkan.

4. Korang akan diberi resepi rahsia aiskrim yang laku keras. Korang didedahkan dengan cara pembuatan aiskrim di rumah sahaja. Bahan-bahan pembuatan aiskrim boleh diperolehi di kedai runcit. The best part adalah korang boleh buat aiskrim perisa sendiri. Boleh buat jenama aiskrim korang sendiri. kelebihan membuat aiskrim sendiri  adalah margin keuntungan boleh dimaksimakan. Kalau ambil dari supplier, mereka dah untung banyak dah. 

Wow. Menarik bukan. Dengan panduan ebook BISNES AISKRIM ini, aku percaya korang pasti boleh berniaga secara part-time di hujung minggu. Sekarang ini ramai juga yang menerima tempahan aiskrim di majlis-majlis perkahwinan. Ini adalah lubuk yang korang boleh explore untuk menjana pendapatan RM5k setiap bulan. So dapatkan segera ebook ini. Klik sini untuk info lanjut untuk ebook tersebut.

Daripada langgar dinding, lebih baik korang ikut sahaja orang yang sudah mempunyai pengalaman Bisnes Aiskrim ini. tiru dan kaboom!

p/s: Bisnes hujung minggu boleh dapat 5k, kalau dilakukan secara full time? Fuhhhh masyuk beb!

Leave a Comment